Informatie
“Het geeft niet als je valt tijdens het sporten, het gaat erom of je weer opstaat.”
Vince Lombardi
Parkeren
U kunt gebruik maken van onze gratis parkeerplaatsen. Er zijn zes mindervalide parkeerplaatsen. Voor fietsen en scooters is er een stalling aanwezig. Tijdens thuiswedstrijden van Feyenoord kunt u in aanmerking komen voor een parkeerkaart, als u een reservering op de desbetreffende speeldag heeft staan. Tevens kunt u een betaalde parkeerplaats in de omgeving zoeken via deze link.
Bereikbaarheid
Met het openbaar vervoer
Vanaf Rotterdam CS: tramlijn 23, richting Beverwaard, halte Feyenoord (de reistijd bedraagt ongeveer 25 minuten).
Raadpleeg de reisplanner van de RET voor actuele reisinformatie.
Met de auto
- Vanuit de richting Amsterdam / Den Haag: Rijksweg A13 (Den Haag richting Rotterdam) > A20 (richting Gouda) > A16 (richting Dordrecht). Rechter rijbaan aanhouden, over Van Brienenoordbrug > afslag Rotterdam-Feijenoord. Volg borden P2.
- Vanuit de richting Utrecht: Rijksweg A20 (Gouda richting Hoek van Holland) > A16 (richting Dordrecht). Rechter rijbaan aanhouden, over Van Brienenoordbrug > afslag Rotterdam-Feijenoord. Volg borden P2.
- Vanuit de richting Breda: Rijksweg A16 (richting Rotterdam), Ring Oost, afslag 24 Rotterdam Feijenoord. Volg borden P2.
Betalen
Er kan enkel per pinpas worden betaald in Topsportcentrum Rotterdam. Cash betalingen zijn dus niet mogelijk.
Topsportcentrum Rotterdam beschikt over gratis WiFi. De WiFi-code wordt op het infoscherm in het gebouw vermeld.
Mindervaliden
Topsportcentrum Rotterdam heeft het ITS keurmerk. Dit wordt nationaal gebruikt om aan te geven dat een gebouw bereikbaar, toegankelijk en bruikbaar is voor iedereen die het gebouw zelfstandig kan bereiken. Alle verdiepingen van Topsportcentrum Rotterdam zijn via de centrale lift bereikbaar voor rolstoelgebruikers. Ook zijn er in het gebouw meerdere invalidentoiletten en beschikken we over speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden.
Zero-emissiezone
Samen op weg naar nul vanaf 2025
Een gezonde, duurzame en bereikbare stad. Dat is waar we in Rotterdam aan werken. Het gezamenlijke doel van overheid en bedrijfsleven is de luchtkwaliteit te verbeteren, de binnenstad bereikbaar te houden en de CO2-uitstoot te verminderen. Vanuit deze doelstelling kiezen overheid en bedrijfsleven voor schone en efficiënte stadslogistiek: Zero Emissie Stadslogistiek (ZES). Zo zijn we samen op weg naar nul: nul inefficiënte ritten, nul uitstoot, nul opstoppingen.
Meer informatie op: Logistiek 010 • Zero-emissiezone